Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η 2η ομάδα της Κίνας κατέκτησε το World Cup 2015


Η δεύτερη ομάδα της Κίνας, που αποτελούνταν από τους έφηβους Zhou Yuelong (17 χρονών) και YanBintago (15 χρονών), ήταν οι κερδισμένοι του τουρνουά World Snooker 2015 στο Wuxi της Κίνας, νικώντας στον τελικό την εθνική ομάδα της Σκωτίας που αποτελούνταν από τους John Higgins και Stephen Maguireμε 4-1.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Κίνα κατακτά το τουρνουά, μετά από τον τελικό του 2011 στην Ταϊλάνδη. Αυτή τη φορά επιτράπηκε στην διοργανώτρια χώρα να αντιπροσωπευτεί από δύο ομάδες παιχτών, και ήταν η δεύτερη ομάδα από τους άγνωστους μικρούς, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόδοσή της.
Αφού κέρδισε στα προημιτελικά και ημιτελικά τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και Ουαλίας αντίστοιχα, βρέθηκε στον τελικό αντιμέτωπη με τους έμπειρους Higgins και Maguire, όπου βρέθηκαν από νωρίς να προηγούνται με 3-0, οι Σκωτσέζοι μείωσαν σε 3-1 αλλά στο τέλος πήραν το 5Ο frame και κέρδισαν τον αγώνα με 4-1.
Το έπαθλο ήταν $200.000 και εκτός αυτού, οι δύο παίχτες κέρδισαν και μια απευθείας θέση στο τουρνουά Champion of Champions  που θα γίνει στοCoventry τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου