Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Judd Trump κατέκτησε το World Grand Prix 2015

Ο Judd Trump κατέκτησε το World Grand Prix 2015 κερδίζοντας στον τελικό τον Ronnie OSullivan με 10-7.
            Ήταν ένα καταπληκτικό τουρνουά, με μερικά συγκλονιστικά παιχνίδια, ανατροπές, εκπλήξεις και ένα παθιασμένο κοινό που γέμιζε καθημερινά το Venue Cymru της Ουαλίας.
            Στον 1ο  γύρο είχαμε μερικές εκπλήξεις, όπως την ήττα του Shaun Murphy από τον Peter Ebdon (4-3), του Mark Allen από τον Liang Wenbo (4-3), καθώς και το πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ John Higgins και Graeme Dott (4-3).
            Στον 2ο  γύρο είχαμε την ήττα-έκπληξη του Mark Selby από τον Martin Gould με 4-3, καθώς και την αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ Neil Robertson  και Mark Davis με νικητή τον δεύτερο με 3-4.
            Στα προημιτελικά, είχαμε μια αναπάντεχη ήττα του Mark Davis (που ήταν αγνώριστος μετά την μεγάλη του νίκη απέναντι στον Robertson)  από τον Stuart Bingham με 4-0, καθώς και ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ Mark Williams και Judd Trump (3-4).
            Στους ημιτελικούς, είχαμε τα ζευγάρια Gould-Trump, όπου έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με τον Trump να κάνει ένα φοβερό comeback όπου ενώ έχανε με 5-1 κέρδισε τελικά την θέση του στον τελικό με 6-5, και το ζευγάρι Bingham-OSullivan όπου ο OSullivan κέρδισε εύκολα με 6-0.
            Στον τελικό, ο OSullivan προηγήθηκε στην αρχή με 7-4, αλλά όσο έπεφτε η απόδοση του, τόσο ανέβαινε του Trump, όπου τελικά κατάφερε να πάρει 6 συνεχόμενα frame και να κερδίσει τελικά με 10-7 και να πάρει και το έπαθλο των £100.000.

            Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος της season για τον 24-χρονο Trump, μετά το Australian Open 2014 του Ιουλίου και η πρώτη του νίκη σε τελικό εναντίον του OSullivan.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου