Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Michael White κατέκτησε το Indian Open 2015

Ο 23χρονος Ουαλός Michael White  ήταν ο νικητής του Indian Open 2015 στην Mumbai της Ινδίας, κερδίζοντας εύκολα στον τελικό ένα πολύ κακό  Ricky Walden με το εντυπωσιακό 5-0 μόλις σε 53 λεπτά!
Ο «μικρός» ήταν πολύ καλός και σταθερός σε όλη την διάρκεια του τουρνουά και  κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό τίτλο που μετράει στην επαγγελματική κατάταξη, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ προχωρήσει μετά τα προημιτελικά.
                Ήταν ένα τουρνουά όπου έλαμψαν δια της απουσίας τους σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του snooker. Έτσι, τα ονόματα που ξεχώριζαν, ήταν μόνο αυτά των DingDavisPerryTrumpDot , Walden και φυσικά του ανερχόμενου αστεριού Michael White.
                Για άλλη μια φορά, ο Ding ήταν απογοητευτικός, χάνοντας από τον Thepchaiya Un-Noohμε 4-3 στον πρώτο κι’ όλας γύρο, ενώ και οι Trump και Dot δεν τα πήγαν καλύτερα καθώς αποκλείστηκαν από τον τρίτο γύρο. Οι  Mark  Davis και Joe Perry αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, και έμειναν οι White -  Williams (4-2) να αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και τους Walden Thepchaiya Un-Nooh (4-3) το άλλο ζευγάρι.
Όπως είπαμε, ο τελικός ήταν μονόπλευρος, με τον White να κερδίζει 5-0, κάνοντας 419 πόντους έναντι μόλις 27 του Walden και 3 centuries και να κερδίζει το έπαθλο των £50.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου